VÄRSKED IDEED
JA
HEA TOIT
Kohvil ja kohvil on vahe. Pakume külalistele Tartu Karlova röstikoja ubadest värskelt jahvatatud kohvi. Kohvi kõrvale meisterdavad kokad küpsiseid ja näksimist. Lõuna- ja õhtusöögid valmistame kohalikust värskest toorainest.
Tule välja oma tavapärasest keskkonnast ja tunne, kuidas see mõjub hästi nii mõttetööle, kambavaimule kui ka enesetundele!
Mahutame kuni 20 külalist ning internet on meil kiire - 50MB üles ja alla.
Wifi
Meil on kiire ja tasuta internet!
ruum
Diivanil on 25, laua taga 15 kohta
toit
Kohalikust toorainest valmistatud maitsev toit
loodus
Naudi puhkepause ilusas looduses
majutus
Leiame Sulle kohaliku majutuse
Arvuti
Meil on Sulle arvuti või suurem kuvar
S - SUURUS SEMINAR
M - SUURUS SEMINAR
L - SUURUS SEMINAR
KOHVIPAUSID

Esimene valik
- Suitsuforelli kreem, kohalik pesto, krõbedad ja pehmed ciabattad.
- Kolotsi, Viinamärdi ja Nopri talu juustud, Mooska talu suitsusaunaliha ning Haanja Lea rukkileib ja taluvõi.
- Värskelt jahvatatud Karlova röstikoja ubadest kohv, kohalik ürditee.

Teine valik
- Suure Muna ciabatta Kõrgemäe talu mozzarella ja tomati salsaga.
- Ciabattal Peipsi lutsu maks keedumuna ja sibulaga.
- Mooska talu suitsulihamäärdega Haanja leivakesed.
- Värskelt jahvatatud Karlova röstikoja ubadest kohv, kohalik ürditee.

Kolmas valik
- Suure Muna koogivalikust meelepärane kook.
- Käsitöö küpsisete valik.
- Värskelt jahvatatud Karlova röstikoja ubadest kohv, kohalik ürditee.
VALIKUD LÕUNA- JA ÕHTUSÖÖGIKS

AHJULAMMAS
Lambapraadi kaunistavad Ilumäe talu pastinaagi-juurselleri püree ja iluviljad ning kasesiirupi kaste.

PEIPSI KOHAFILEE
Peipsi järve kohafilee, herne-kartulitamp, Ilumäe talu iluviljad, selitatud või-sidruni kaste.

VEISE PÕSK
Ahjus pehmeks küpsetatud veisepõsk pesto-orsotoga. Kõige tipuks kroonib kogu portsu meie valmistatud kimchi.
MAGUSTOIT

Tule eemale igapäevasest, et mõista selle väärtust!

Magustoiduks saab igaüks endale kohapeal valida meelepärase koogi.

Puhkepausidel ootab Sind värske õhk ja ilus loodus, siinsamas!
Koosta oma tellimus!